Om Nidelv Cup

Vi må dessverre meddele at Nidelv cup 2021 er avlyst
På grunn av usikkerhet rundt arrangementer og covid-19, var vi sent ute med invitasjon til turneringen. Det har medført til (for) lav påmelding til at vi kan gjennomføre Nidelv cup i år. Vi beklager til lagene som har meldt seg på, men lover å komme sterkt tilbake!

Øyestad IF håndball har igjen gleden av å invitere til Nidelv Cup, vår tradisjonsrike håndballturnering. Årets cup avvikles helgen 4.-5. september 2021 og er for jenter og gutter i alderen 7 – 12 år.

Nidelv Cup har i mange år markert «startskuddet» for håndballsesongen, og det håper vi den kan gjøre i 2021 også.

Etter en 2020/2021-sesong med svært få kamper for de yngste spillerne, håper vi at Nidelv Cup kan være en turnering spillerne kan glede seg til.

Årets turnering blir, i likhet med de siste årene, gjennomført i en mindre skala enn tidligere. Vi ønsker å lage en mer kompakt og effektiv turnering med færre haller, færre kampdager og fokus på de yngste håndballspillerne.

Vær derfor klar over følgende:

  • Alle klasser ferdigspilles samme dag.
  • Vi tilbyr ikke deltakerkort som innebærer overnatting og bespisning.
  • Den eneste kostnaden for deltakelse er dermed påmeldingsavgiften.
Covid-19
Vi følger regler, råd og anbefalinger fra myndigheter, forbund og kommune, og Nidelv Cup vil kun gjennomføres hvis det er gitt klarsignal for dette i god tid før turneringsstart.

Les mer: Praktisk informasjon

Gå til påmelding!